Muziek maandag #5

Het is hier lang stil geweest, dus vandaar even een muziekje en een update.

Op het moment zit ik in Engeland, want ik woon en studeer voor een jaar in Londen. Ik ben hier met van alles bezig: ik ga naar de universiteit, ik geef Nederlandse conversatielessen, ik ben lid van twee verenigingen (de Nordic Society en de Hiking Club), maak soms uitstapjes naar andere steden en ik ben laatst weer met NaNoWriMo begonnen (het is tenslotte alweer november!). Ook het bloggen begon weer te kriebelen. Het blijft een goede manier om te documenteren wat je meemaakt, en als er een tijd is waarbij ik dat wil doen is het nu.

Niet alle dagen zijn vol van bijzondere dingen die je tijdens een jaar in het buitenland kan doen. Veel dagen zijn ook gewoon studeren en hele basale dingen uitvinden zoals waar kan ik huishoudelijke dingen kopen? (Gelukkig was daar toen de HEMA!). Maar toch merk ik dat ik hier veel meer in mijn vrije tijd plan dan vorig jaar. In Nederland kon ik de meeste dingen namelijk altijd nog wel eens doen, en nú heb ik maar een jaar.

Geef een reactie