Muziek maandag #4

Voor mijn verjaardag kreeg ik een cd van Fleet Foxes van mijn vader. Een goede keuze, want dit is precies het soort muziek waar ik van hou. Bijna alle nummers waren nog onbekend voor me, behalve deze. Het intro blijft ontzettend in je hoofd hangen en de clip is echt prachtig gemaakt!

2 Antwoorden op “Muziek maandag #4”

  1. God ja, Fleet Foxes! Dat is zo’n toffe band! Ik zag het liedje in deze post en dacht ‘hé, dit liedje ken ik niet!’, dus ik klikte het aan en kwam tot de conclusie dat ik het wel ken. Ik heb het denk ik al twee jaar niet meer fatsoenlijk geluisterd, maar ik kon het meteen weer meezingen! Ik heb deze CD van Fleet Foxes ook (al dan wel gedownload en dus digitaal)! Mijn lievelingsliedje van deze CD is ‘Meadowlarks’, maar op het album ‘Helplessness Blues’ staat ook een mooi liedje: ‘Bedouin Dress’. Moet je maar ‘ns luisteren! En aangezien je deze band zo tof vindt, vind je Snowmine misschien ook wel wat! Een iets minder warme sound, maar het straalt dezelfde rustiek uit.

    1. Naar hun andere cd had ik nog niet geluisterd, Bedouin Dress is inderdaad ook een mooi nummer! Bedankt voor de suggestie, Snowmine heeft ook fijne nummers!

Geef een reactie