Over mij

Ik ben Bregje. Ik ben tweeëntwintig jaar en altijd wel met een ‘project’ bezig. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Ik schilder, schrijf en film veel. Verder hou ik van reizen en bakken  en vind ik het leuk om themafeestjes te organiseren of nieuwe dingen te leren.

Ook hou ik van talen leren. Er zijn ontzettend veel talen die ik nog wel zou willen leren (Chinees en Russisch bijvoorbeeld), maar nu focus ik me op het verbeteren van mijn Zweeds, Spaans, Duits en Frans. Zweeds heeft wel de prioriteit, want ik hou van Zweden! Recentelijk ben ik ook begonnen met het leren van Japans.

Ik ben een echte boekenliefhebber en mijn kast staat altijd vol met een grote stapel ongelezen boeken, zodat ik wanneer ik zin heb om te lezen precies het juiste boek kan kiezen waar ik voor in de stemming ben. Op mijn Youtube kanaal praat ik over de boeken die ik lees en wat ik er van vind. Daarnaast maak ik ook video’s over schrijven en talen leren.

Creatieve projecten

Ik ben vaak met een creatief project bezig. Ik monteer een filmpje, naai een kostuum of organiseer een themafeestje samen met een vriendin. Toen ik jong was hield ik er al van om dingen te organiseren. Ik organiseerde ‘Kinder idols’, een playback wedstrijd voor kinderen uit mijn schoolklas en uit de buurt. Mijn nieuwste project is mijn Youtube kanaal.

Waar blog ik over?

Ik blog over alles wat me bezig houdt: creatieve dingen, avonturen die ik beleef en meer. Als je me volgt zul je veel van de foto’s zien die ik maak en af en toe plaats ik op maandag een liedje dat ik op dat moment leuk vindt. En wie weet ben ik op een dag dapper genoeg om een van mijn verhalen te plaatsen!

Bewaren